Unieke uitstraling met mozaïek tegels

Ben je op zoek naar bijzondere tegels voor in jouw badkamer, toilet of keuken? Wat dacht je van mozaïek tegels?! Door het gebruik van mozaïek krijgt uw woning een prachtige uitstraling. Er is mozaïek gemaakt van glas, natuursteen, keramiek, aluminium en nog vele andere materialen. Maar wat zijn de voordelen van mozaïek tegels? En welke soorten zijn er allemaal te vinden? We zetten het voor jou op een rijtje:

De voordelen van mozaïek tegels
– Er zijn duizend-en-één kleuren te vinden. Zo kun je kiezen voor gekleurd glasmozaïek  of de natuurlijke uitstraling van kiezelmozaïek. Een stoere sfeer creëer je met de keramische mozaïek  tegels terwijl je met traditionele zelliges (een Marokkaanse tegel soort) een warme sfeer creëert. Er is dus voor ieder wat wils.
– De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.
– De mozaïek  tegels kunnen zowel op de vloer als op de wand gebruikt worden. Zo krijgt jouw badkamer of toilet een prachtige uitstraling.
– De tegels zijn makkelijk schoon te maken. Ook vormt er minder schimmel tussen de tegels dan wanneer u normale tegels gebruikt.
– Zelfs ronde vormen kunnen betegeld worden met mozaïek. Zo kun je de badkuip, douchebak en wasbak aan de binnen en buitenland versieren met mozaïek.

Duizend-en-één verschillende soorten mozaïek
Ben je na het lezen van alle voordelen van mozaïek tegels ook overtuigd? Dan is het tijd om te bekijken wat voor soort tegel goed in jouw woning past. We zetten daarom de mooiste en meest gebruikte tegels voor jou op een rijtje. Let er wel op dat alle tegels in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar zijn:              Portugees mozaïek

Wil jij ook een badkamer, keuken, vloer of toilet met deze prachtige mozaïek tegels?
Maak dan een afspraak met Secuur Tegelwerken of neem contact op voor vrijblijvend advies. Ik kom dan graag bij je langs en vertel je over de verschillende mogelijkheden. Zo ben je verzekerd van een tegel die bij jou en jouw woning past. Want zeg nou zelf, ziet het er niet prachtig uit?!

 

 

Secuur Tegelwerken
Secuur Tegelwerken
Passie voor tegelwerken
Recent Posts