Portugese cementtegels: creëer een unieke uitstraling

Ooit op vakantie in Portugal geweest? Dan heb je waarschijnlijk de prachtige, kleurrijke tegels die de Portugezen in hun hotels, restaurants en woningen gebruiken al eens gezien. Goed nieuws: de Portugese cementtegel is echt de trend van nu in Nederland. Steeds meer woningen worden voorzien van deze tegels, waardoor zij een unieke sfeer en warme uitstraling krijgen.

 

Portugese cementtegels als wandtegel en vloertegel
Ziet er prachtig uit, toch?! De tegels kunnen zowel op wanden als op vloeren aangebracht worden. Vaak zien we dat de vloertegels vooral in de woonkamer, keuken en gang gebruikt worden. De tegels worden vaak als wandtegel gebruikt in de badkamer of het toilet.

Duizend en een kleuren
Lichtblauw met wit, rood, oranje, grijs, oudroze, groen en pimpelpaars: de tegels zijn in zoveel kleuren beschikbaar dat het moeilijk wordt om te kiezen. Gelukkig kan ons blog “Kleurbekennen doe je zo” je erbij helpen om de juiste kleur tegel bij jouw woning te kiezen. 

 

De voordelen van Portugese cementtegels
De tegel ziet er niet alleen heel mooi uit, maar heeft ook nog eens ontzettend veel voordelen:
– Vuil valt niet op door het gebruik van verschillende kleuren en patronen
– Makkelijk schoon te maken
– Geven een rustieke uitstraling en geven jouw woning een unieke touch
– Geschikt voor vloerverwarming
– Vocht-en vlekbestendig
– Sommige Portugese cementtegels zijn vorstbestendig, en kunnen dus ook buiten gebruikt worden.
Heeft jouw woning ook een make-over nodig? En wil je graag meer informatie over deze mooie tegels? Voor advies, informatie of een offerte staan wij jou graag te woord. Aarzel niet en neem contact met ons op.

Secuur Tegelwerken
Secuur Tegelwerken
Passie voor tegelwerken
Recent Posts