Natuursteen tegels: de trend van nu

Wil je iets bijzonders in huis? Denk dan aan natuursteen tegels. Natuursteen tegels zijn er in prachtige kleurstellingen en hebben een hoog kwaliteitsniveau. Natuursteen tegels zijn dan ook echt de trend van nu. In de afgelopen jaren hebben we vele woningen en tuinen voorzien van een prachtige natuursteen-look.

Natuursteen; de trend van nu
Natuursteen is er in veel verschillende maten, kleuren en soorten. Zo vind je altijd een natuursteen tegel die bij je interieur past. Wist je dat natuursteen tegels niet alleen in jouw woning gelegd worden? Secuur tegelwerken kan er zelfs een mooi terras mee aanleggen. Natuursteen tegels worden ook tegen de wand geplaats. Zo geef je je badkamer of toilet een bijzonder luxe sfeer.

De natuursteen trends voor 2016
Natuursteen is een tijdloos materiaal en wordt al vele jaren gebruikt. In de jaren 80 maakte veel Nederlandse huizen al kennis met de prachtige natuursteen-look. 2016 is het jaar waarin alles kan. We zien veel neutrale, donkere of witte interieurs. Maar ook lichte, heldere zandkleuren zijn in 2016 helemaal in. De trend van nu bestaat vooral uit zandgekleurde natuursteen tegels, wat een ingetogen en ruimtelijk gevoel geeft aan uw woning. Of kiest u juist voor een aardedonkere natuursteen vloer? Stoer en stijlvol, prachtig te combineren met lichte meubels.

De voordelen van natuursteen
– Gemakkelijk te onderhouden
– Is geschikt voor vloerverwarming
– Beschikbaar in veel verschillende kleuren en afmetingen
– Natuursteen is betaalbaar
– Oersterk & slijtvast
– Wordt met de jaren alleen maar mooier
– Natuursteen kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.


Het kiezen van een natuursteen tegel

Er is veel keus in natuursteen tegels, ze zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. U kunt ook kiezen voor een mooi legpatroon. Het is dus niet gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Er zijn een paar vragen die je jezelf kunt stellen voordat je een keuze maakt.
– In welke ruimte komt de natuursteen vloer?
– Hoe intensief wordt de vloer gebruikt?
– Passen mijn meubels en inrichting bij de nieuwe vloer?
– Wat is mijn budget?

Secuur tegelwerken helpt je graag met het kiezen van de beste natuursteen
Advies nodig? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van de mooiste en beste natuursteen tegels? Secuur tegelwerken helpt je graag. Aarzel niet en neem contact met ons op.

 

 

Secuur Tegelwerken
Secuur Tegelwerken
Passie voor tegelwerken
Recommended Posts