Houtlook keramische tegels

Ben jij op zoek naar een mooie en natuurlijke look voor in jouw woning? Denk dan aan de keramische houtlook tegels. Houtlook keramische tegels zijn tegels die, inderdaad, op hout lijken. Een mooi interieur met een natuurlijke look volgens de laatste trends wordt gecreëerd met houtlook keramische tegels.

De voordelen van keramische houtlook tegels.
-Creëren de sfeer van een echte houten vloer. Al vele jaren worden de houtlook tegels geperfecitioneerd zodat deze op echt hout lijken.
– Praktisch in onderhoud, gebruik en is slijtvast. Waar je bij echte houten vloeren kans hebt op krassen en vlekken, is dit niet het geval bij de houtlook keramische tegels.
– Prima te combineren met vloerverwarming. Zo zit je er tijdens de wintermaanden ook lekker warm bij.
– Vrij van schadelijke stoffen, niet ontvlambaar en vuurbestendig
– Geschikt voor in iedere ruimte, zelfs in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken.
– Kunnen ook op de wand gebruikt worden. Zo creer je een warme, aangename sfeer in jouw woning.
– Houtlook tegels kunnen strak gelegd worden. De zijkanten van keramische tegels zijn gerectificeerd, wat ervoor zorgt dat ze met een strakke, smalle voeg gelegd kunnen worden. Zo wordt het houtlook-effect benadrukt.

Houtlook keramische tegels; de trend van nu

Je woning krijgt een ‘finishing touch’ door het gebruik van houtlook-tegels. Houtlook keramische tegels geven een warme, aangename sfeer. De tegels zijn in verschillende formaten en kleurstellingen te verkrijgen, waardoor je altijd een tegel vindt die bij jouw meubels past. Creëer sfeer in de badkamer, woonkamer en keuken. Een lichte keramische houtlook tegel zorgt voor een ruimtelijk gevoel en landelijke sfeer. Donkere tegels zorgen voor een stoere, robuuste uitstraling. Door het grote aanbod van keramische houtlook tegels vind je altijd een tegel die bij jouw past.

 

Secuur tegelwerken helpt je graag met het kiezen van de beste keramische houtlook tegel
Advies nodig? Of heb je hulp nodig bij het kiezen van de mooiste en beste keramische houtlook tegels? Secuur tegelwerken helpt je graag. Aarzel niet en neem contact met ons op.

Secuur Tegelwerken
Secuur Tegelwerken
Passie voor tegelwerken
Recommended Posts