De mooiste buitentegels voor jouw terras of balkon

Het is weer lekker weer in Nederland. De temperatuur loopt op en je brengt meer tijd door in de buitenlucht. Zo ook in je eigen achtertuin. Tenminste, als je voorzien bent van een fijn terras of balkon. Ik, Kevin, heb de afgelopen jaren al heel wat terrassen van de mooiste buitentegels mogen voorzien. Heeft jouw terras ook een opkikker verdient of ben je op zoek naar nieuwe tegels voor jouw balkon? Door het gebruik van keramische vloertegels, betontegels of natuursteentegels krijgt jouw terras of balkon een prachtige uitstraling. Maak kennis met deze buitentegels en laat je inspireren:
Keramische tegels
Deze tegels zijn kleurvast en slijtvast. Lelijke vlekken, groene aanslag of mos komen niet voor op deze tegel. Hartstikke handig dus. De tegels zijn in veel printen en uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder de ‘duostone tegel’ zoals je op de foto ziet.

 

Natuursteen tegels
Met deze tegels geef jij jouw tuin of balkon een chique uitstraling. De tegels zijn beschikbaar in verschillende aardekleuren en afmetingen. Ook deze tegels worden niet snel groen doordat ze hard gebakken zijn. Natuurlijk kun je ook een patroon aanleggen en afwisselen met kleinere tegels, zoals je ziet op de foto. Dit geeft jouw terras net wat meer uitstraling.
Betontegels
Betontegels zijn erg duurzaam: en dus beter voor het milieu. Ook de prijs van betontegels is lager dan de prijs van andere tegels. Met betontegels creëer je een warme, aardse sfeer. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar in vele maten. Na verloop van tijd vergrijzen de tegels, waardoor ze een nog natuurlijkere sfeer met zich meebrengen.

Wil jij jouw terras of balkon een opkikker geven?
Neem dan contact op met Secuur Tegelwerken, zodat ook jij binnenkort  geniet van een prachtig terras met mooie buitentegels. Je kunt ons natuurlijk ook mailen, of een bericht sturen op onze Facebookpagina. Tot snel!

 

 

 

 

 

Secuur Tegelwerken
Secuur Tegelwerken
Passie voor tegelwerken
Recommended Posts