Tijdloze natuursteen: Belgisch hardsteen tegel

Is jouw woning ook toe aan een prachtige, warme sfeer? De Belgische hardsteen tegel creërt de juiste sfeer. Deze tegels wordt al jarenlang gebruikt. Belgisch hardsteen vloertegels hebben veel voordelen. Zo worden ze naarmate de tijd vordert alleen maar mooier. Wat voor soorten tegels zijn het? En wat kan een Belgische hardsteen tegel betekenen voor jouw woning?

Waarom is de Belgische hardsteen tegel de trend van nu? 
100 jaar geleden werd de tegel al gebruikt, maar vandaag de dag is er nog evenveel vraag naar. Dit komt omdat de tegels alleen maar mooier worden met de jaren. Hoe ouder de Belgische hardsteen tegel, hoe meer uitstraling deze heeft. Ze brengen een tijdloze sfeer met zich mee.

De voordelen van de Belgische hardsteen tegels;
– Hoe meer de vloer gebruikt wordt, hoe mooier de tegels worden.
– Geeft een stoere en warme sfeer
– Zijn in verschillende kleuraccenten beschikbaar
– De tegels zijn in verschillende formaten beschikbaar
– De Belgische hardsteen tegel kan zowel op de vloer als wand gebruikt worden
– De tegels kunnen buiten gebruikt worden. Let er wel op dat ze snel verkleuren, hun oorspronkelijke kleur komt terug door het zonlicht en de zuren in regen. Zo krijgt de tegel  een mooie uitstraling.

Belgisch hardsteen tegels als wandtegels en buitentegel
Deze tegels kunnen prima gebruikt worden in de badkamer, keuken en zelfs buiten. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, en zelfs in mozaïek. Zo kun je een prachtige badkamer of keuken creëren. Belgische hardsteen tegels verkleuren als ze buiten gebruikt worden. Hierdoor krijgen ze hun oude, originele kleur terug. Dit zorgt voor een stoere en oude look.
Wil je meer weten over de Belgisch hardsteen tegel? 
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de mooiste en beste Belgisch hardsteen tegels? Secuur tegelwerken helpt je graag. Aarzel niet en neem contact met ons op.
Secuur Tegelwerken
Secuur Tegelwerken
Passie voor tegelwerken
Recommended Posts